Carro Lager

Min värld med mina hemligheter

Halva veckan gjord!

Kategori:

Idag är det 2.a veckan avklarad med TapOut XT-träning!
Trodde faktiskt innerst inne att jag kanske inte skulle vara så taggad efter ca 1½ vecka, brukar ju alltid vara så att man (eller ialf jag) är så sjukt taggad första 1-5 dagarna, för att sedan komma in i tänket "Jag tar det imån istället"
Men näj, jag kör på, spelar lixom ingen roll om det är helg och vi kanske har fullt upp eller att man bara inte har lust, men jag tycker verkligen detta e kul, tufft och sen längtar jag till resultat!!
Känner redan efter 2 veckor att jag orkar mer å mer, vilket e skit skoj! Och jag känner faktiskt redan på kroppen att det börjar hända grejer, men jag har ändå en bit kvar!
Fortsätter jag såhär och om jag går ner minst 1 kg i veckan så kommer jag nå mitt mål fram tills mitt och Malins vad är framme :)
Och denna gången tänker jag inte ge upp precis innan målet
JAG E TAGGAD!!!
 
Jag vet att jag mer eller mindre bara bloggar om min träning, men jag behöver ventilera och skryta lite om vad jag gör och vad jag nu klarar av.
 
Idag va det ialf dag för "Cardio XT + Ultimate Abs Xt" och yes, jag svettades rejält! Och även fast magträningen "bara" va i ca 15 min så e de bannemig tufft asså! Jag e nog tyvärr rätt mesig med mina magträningar, ger upp för fort då det bränner, så det passet får jag nog försöka köra mer än bara när det står i tränings-schemat, kanske ska börja köra det varannat pass?! Just för att stärka mina magmuskler..
 
I söndags va vi på bio, och det va även våran 2 vecka utan godis m.m, men vi har kommit överrens att det är ok med popcorn (man äter ju ändå inte det varja dag, inte varje helg för den delen). Men de va riktigt gott faktiskt!
Bara det att min mage ballade ur dagen efter, sen va de inte bara popcorn, även lite pasta och potatis. Så jag måste nog faktiskt passa mig för att inte äta för mycket (vilket jag inte gjorde, men kanske äta ännu mindre, om jag nu vill unna mig det), för det e inte värt att magen ballar ur faktiskt.,
 
Dena veckan e de kvällsvecka på jobbet och redan har man gjort halva veckan, UNDERBART att vara lediga fredagar!! Får se va vi hittar på till helgen, nån som har förslag?!
PÖSS å KRAM <3