Carro Lager

Min värld med mina hemligheter

En lugn och fin lördag

Kategori: Allmänt

Så va det lördag och man har inget som helst planerat..
Känner faktiskt att det är skönt att ha en helg som man inte ska göra nåt speciellt, bara umgås å mysa med sin lilla familj.
Igår (fredag) hade Kevin avslutning med innebandyn. Och Då skulle barnen möta oss föräldrar.
Kommer själv ihåg när man va liten å man skulle göra samma i handbollen. Det va ju nästan höjdpunkten på hela säsongen :)
Så va det även korvgrillning och fika m.m... Jätte kul och även trevligt att se så många föräldrar där nere.. Sen fick Patrik även förfrågan att hjälpa till under nästa säsong vilket han snabbt hoppade på. 
Kevin gillar ju verkligen att träna innebandy och man ser att det är hans grej, han är riktigt duktig. Och nu säger jag det inte bara för att han e min skruttonge, utan han har även fått komplimanger av sina tränare, vilket man blir jätte stolt över :)

Och idag vaknade man skapligt, 08.00 av min baby som ville kramas, det tackar man väl aldrig näj till, även fast jag e sjuukt trött och har världens sämsta morgonhumör. Men de e svårt att vakna fel när man vaknar som i morse <3

Efter legat å dratt sig ett tag tog jag på mig träningskläderna och tog mig en löparrunda i Kärra. Avslutade med lite styrka för ben och triceps.
Känns ju otroligt gott att börja dagen så. Känner nämligen att jag kommit av mig lite med träningen. Har varit sjuk och haft kevin när jag jobbat kväll så de har varit svårt att komma iväg.
Men med passet idag så kändes de bra.
Sprang hela vägen (förutom ett stoppljus) och då blir jag stolt över mig själv, för springa har ALDRIG, verklugen ALDRIG varit min starka sida, trotts att man spelat handboll i så många år. Men nu tar man sig runt "lilla" Kärra utan faktiskt problem :)
Ställde mig även på vågen idag igen och trotts att jag inte tränat mycket och inte ätit så värst bra heller för den delen så ligger man ändå bra till.
Har fortfarande några kilon kvar till mitt mål, men kommande vecka så kommer jag tbax till mitt vanliga jag och liv igen. Saknar träningen och speciellt detta att känna sig sjukt stolt och nöjd.

Ialf, sedan åkte vi in till stan. Vi har länge tänkt och funderat på vad vi ska ha på en av väggarna i vardagsrummet. 

Och sedan jag var hemma hos Patrik`s bror och tjej så har jag blivit förälskad i deras stora snygga klocka på väggen. 

Så idag tog jag tag i saken, pratade med Patrik att han skulle hjälpa mig ta reda på var dom köpt den.
Fick då veta att hon köpte den i en butik som heter  "Casa Linnè" inne i stan. 
Tog redan på var den butiken låg, så drog vi dit. 
Hittade en liten variant av samma klocka men de va absolut den STOOORA jag ville ha.
Frågade expediten och hon säger att det finns 1 enda kvar. Fredrik kollade på den och även han tyckte den va snygg och skulle absolut tänka sig den på väggen.
Den va lite dyr men F sa att vi ändå hade råd med den, snacka om att jag blev lycklig :) wiiieee...

Så detta är vad som nu pryder våran vägg, som innan var helt tom :)





Fast innan vi hittade till Casa Linnè va vi inne i en klädaffär och jag tror har ett nytt favorit klädesplagg.... JACKOR!!!
Har precis köpt mig en ny vårjacka från Ullared förra helgen. Älskar den jackan... 
MEN.. denna jackan som jag testade, jag ÄLSKAR nog även den!!! 
Bad F ta en bild när jag bar den, för att jag sedan ska kunna kolla tbax å se om jag kanske faktiskt ska köpa den...
Den va ju rätt dyr, kostade lika mycket som klockan.. Kanske ska börja jobba 2 jobb så man kan köpa den?!


Så här snygg va den!!!!




Ah, det är mycke man vill ha här i livet!!!
Något jag verkligen mer vill ha, ett par Palladium... Men även dom kostar ju mycket men dom är nog bannemig värda pengarna, för dom e verklgen så jäkla snygga.

Kolla själv 





 


Jo, dessa MÅSTE jag bara ha!!!! 
Kanske har råd nästa månad :)

Oj, blev lite mode/inredning i dagens inlägg.. 

Ser nu på min STOORA klocka att den snart är 19.30, ser då ut och det är fortfarande ljust :) okej, det är kallt, men det är ljust!! Som man längtat till detta. Det är heelt underbart :)
Nu är snart sommaren här <3 

Pöss å kram